BLIJF GEZOND GEZOND

Onze activiteiten

DENS Therapie --oo--
Dr. Clark zapper --oo--

Disclaimer

GEZONDHEID VAN BINNENUIT

Bio Energetica

De bio-energetische producten die wij kunnen leveren zijn volgens een speciaal procedé vervaardigd en hebben blijvend een enorm hoge Boviswaarde. Deze hoge Boviswaarde heeft een positieve invloed op de levenskwaliteit van zijn omgeving.

Het ontstaan

Het productieproces van de bio-energetische producten van BioGenesis is tot stand gekomen door paranormale overdracht van oeroude kennis uit Atlantis. Het soort glas dat moet worden gebruikt (Borsilica), de vormgeving, de techniek van produceren en opladen, evenals de vereiste geografische ligging van de productieplaatsen op de wereld (dit i.v.m. de specifieke aardresonantie ter plaatse) is door verheven Meester Lantos vanaf 1997 aan het medium Cindy Johnson doorgegeven.

De Energetische Kosmische Kracht van de BioGenesis Piramide

Deze energetische piramide zet een enorme levensenergie neer in haar omgeving van ca. 260.000 Bovis eenheden. Zij transformeert negatieve energieën van o.m. wateraders, aardstralen en andere geopathische belastingen naar puur licht. Zij creëert in de ruimte waarin zij staat zoveel energie dat alles daardoor op een hoger niveau gaat resoneren. De piramide traint als het ware haar directe omgeving op alle niveaus naar een niveau van liefde en harmonie. Als de piramide op 2m. hoogte wordt geplaatst is het werkingsgebied een cirkel met een diameter van 20 meter met de piramide als middelpunt. Uitzondering: metalen wanden of wanden waarin vlechtmatten van betonijzer zijn verwerkt begrenzen het werkingsgebied. De BioGenesis piramide raakt nooit leeg, en hoeft niet gereinigd te worden.Dit geldt overigens voor alle BioGenesis instrumenten.

Shield of Genesis.

Geeft bescherming en omhult de persoon met een enorme levensenergie. De vorm van het Shield of Genesis betekent vervulling, bescherming en eenwording. Het biedt een beschermend schild tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast beschermt het Shield of Genesis de aura tegen geopathische belastingen. Wie het Shield of Genesis draagt voelt zich minder kwetsbaar of aangevallen. Stress wordt verminderd. Het Schild beschermt je ook op reis en ‘jetlag’ neemt af. Schild en BioGenesis Wielen kunnen samen gedragen worden.