BLIJF GEZOND GEZOND

Onze activiteiten

DENS Therapie --oo--
Dr. Clark zapper --oo--

Disclaimer

GEZONDHEID

Voor wie geschikt?

- De werking van het apparaat is eenvoudig. Het kan door iedereen, leek of therapeut, worden toegepast en is geschikt voor de behandeling van jong en oud.

Wanneer niet?

- Bij zwangerschap
- Bij het dragen van een pacemaker.

Toepassing door leken:

De leek houdt het apparaat eenvoudig op het sterkste pijnpunt of op het gebied dat genezing behoeft.

Toepassing door geschoolden:

De professional kan zich verdiepen in het effect en de duurzaamheid van de therapie door het lokaliseren van reactiezones, hoofd- of segmentzones, orgaanprojectie, acupunctuurpunten, meridianen en andere punten van de traditionele geneeskunde en andere natuurlijke genezingsystemen.

Wheel of Hope:

Door de zeer bijzondere samenstelling van het Wheel of Hope worden alle beperkingen opgeheven
Draag het Wheel of Hope zoveel mogelijk dagelijks. Aan een ketting, een lederen koord om de hals, in een hemd of broekzak. Draag het Wheel of Hope vooral op belangrijke dagen zoals bijvoorbeeld voor studenten bij een examen of bij paren die in het huwelijk treden. Voor ieder mens is het een bijzonder voordeel om op deze bijzondere dagen de zegen van de Wheel of Hope te mogen ontvangen. Hang het Wheel of Hope boven uw huisdeur, daardoor wordt de bedoeling van de personen die uw huis betreden gereinigd. Leg het Wheel of Hope samen met het Shield of Genesis onder uw hoofdkussen. Speciaal voor kinderen is dit heel belangrijk. Er zijn geen tijdsbeperkingen voor de Wheel of Hoop. Je kunt deze altijd dragen. Je kunt het Wheel of Hope voor oneindig veel mogelijkheden gebruiken. Wees creatief en integreer het in uw dagelijks leven.

DENS (Dynamische Elektro Neuro Stimulatie)

De firma DENAS MS Corporation ontwikkelde voor de ruimtevaart apparaatjes die de communicatie tussen de hersenen en alle organen herstellen door stimulatie van acupunctuur punten en -zones. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en wordt pijn vrijwel onmiddellijk verlicht.

Zij zijn bedoeld om de astronauten, die geen medische hulp of uitgebreide apotheek bij de hand hebben, gezond te houden of weer te genezen.

Sinds een paar jaar zijn deze apparaten (die een Eurpese medische goedkeuring hebben) ook vrijgegeven voor thuisgebruik.